Bindweefselmassage - Touch of Zen Almere

Bindweefsel beschermt alle organen in het lichaam. Bij Touch of Zen kun je terecht voor bindweefselmassage Almere. Een stevige massage ter behandeling van rugpijn, spierspanningen, chronische pijn of sportblessures. Bindweefselmassage kan op verschillende lichaamsdelen worden toegepast, bijvoorbeeld buik, gezicht en benen. Je merkt direct effect.

bindweefselmassage almere

Uitleg over het bindweefsel

Bindweefsel bestaat uit speciale cellen met een tussencelstof. Dit heeft een ondersteunende en verzorgende functie. Bindweefsel beschermt verschillende organen en bepaalt hiermee de vorm. Feitelijk zorgt bindweefsel ook voor de onderlinge beweeglijkheid tussen de organen. Zie het als een soort cement.

Bindweefselmassage is in 1929 door een Duitse fysiotherapeut bedacht. Bepaalde zones van je lichaam staan in verbinding met andere lichaamsdelen en organen. Bindweefselmassage Almere houdt in: het opsporen van spanningen in het lichaam en blokkades opheffen.

Bindweefselmassage gezicht

Bij bindweefselmassage Almere kun je ook terecht voor een massage van het gezicht. Middels deze massage stimuleert Sandra van Touch of Zen het collageen in de huid. Hierdoor heeft je huid minder last van blokkades en voert afvalstoffen beter af.

Het effect van een bindweefselmassage van het gezicht is merkbaar. De huid voelt jonger en elastischer aan. Er ontstaan minder snel rimpeltjes en acne waardoor je er ook op oudere leeftijd mooi uitziet.

Last van littekens? Ook dan is een bindweefselmassage van het gezicht aan te raden. Dankzij de massage komt de doorbloeding op gang waardoor littekens zichtbaar verminderen.

bindweefselmassage gezicht
bindweefselmassage benen

Bindweefselmassage benen

Last van celluliti? Dit noem je ook wel een sinaasappelhuid en ontstaat door toename van vetcellen in het onderhuids bindweefsel. Dit zorgt voor vernauwing van de bloedvaten en een slechte bloedcirculatie. Bij celluliti zie je bobbeltjes en putjes in de huid, dit doet nog het meest aan de schil van een sinaasappel denken. Niet te verwarren met cellulitis, dit is een bacteriële infectie van de huid en het onderhuids weefsel.

Bindweefselmassage van de benen vermindert celluliti. Het effect is een betere doorbloeding, versteviging van de huid en een vermindering van onderhuidse verklevingen. Hierdoor zie je ook de klachten van cellulite verminderen. Het zorgt ook voor verbetering van de huidstructuur, weerstand van de huid en aanmaak van nieuw bindweefsel.

Bindweefselmassage buik

Cellulitis komt vooral bij vrouwen niet alleen op de benen maar ook op de buik voor. Bij Touch of Zen ben je aan het juiste adres voor een bindweefselmassage van de buik. Deze bindweefselmassage vermindert verkleving waardoor vetcellen loskomen. Je huid voelt weer stevig aan en is meer verbonden met de onderliggende lagen.

Een bindweefselmassage van de buik is dan ook zeker aan te raden voor mensen met een sinaasappelhuid, na de zwangerschap of bij mannen én vrouwen met overgewicht. De buik is voelbaar strakker waardoor je vol zelfvertrouwen naar buiten loopt.

bindweefselmassage buik

Opname van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen

Bindweefselmassage Almere is voor iedereen een aanrader. Het zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen. Dit ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Daarnaast realiseert het een betere afvoer van afvalstoffen. Hierdoor blijft je huid lang mooi en gezond.

Bindweefselmassage ter behandeling van verschillende klachten

Naast bindweefselmassage voor gezicht, benen en buik is dit ook ideaal ter behandeling van verschillende klachten. Bijvoorbeeld rimpels, fijne lijntjes, acne en littekens. Maar ook ter stimulering van de elasticiteit van de huid of het zenuwstelsel.

Last van gewrichtsproblemen, sportblessures of chronische pijnklachten? Ook dan helpt bindweefselmassage Almere.

Wat je nog moet weten

Bij bindweefselmassage wordt normaal gesproken geen gebruik gemaakt van massageolie. Houd er rekening mee dat het hier om een stevige massage gaat. Dit is niet bedoeld ter ontspanning maar wel om het herstellend vermogen van de huid te stimuleren.

Touch of Zen hanteert een persoonlijke benadering waarbij de behandeling in een ontspannen sfeer plaatsvindt.

Wat kost een bindweefselmassage in Almere?

De vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Bij massages op locatie, kunnen er reiskosten bijkomen.

Maak direct een afspraak!

Bij de eerste behandeling doe ik een intake om jou zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Deze tijd gaat niet van je massagetijd af.

Neem contact op

Heb je vragen of, nog beter, wil je een afspraak maken om een fijne massage te ontvangen? Neem gerust contact met mij op. Mijn massageruimte is beschikbaar op maandag 08:00-17:00, dinsdag 08:00-17:00, woensdag 08:00-19:00, donderdag 08:00-19:00, vrijdag 08:00-19:00 en zaterdag 08:00-16:00 uur.

Adres

Randstad 22 133
1316 BW Almere

Telefoonnummer

06 147 413 68

E-mail