Hotstone massage Almere

Deze vorm van masseren werd in het verleden al bij veel stammen toegepast, al noemden die het vast geen Hotstone massage. Zo wisten o.a. de indianen, Egyptenaren en Hawaiianen al van de helende werking van hete stenen en had elke stam hier zijn eigen rituelen mee.

Hotstone massage

Wat is een hotstone massage?

Zoals de naam al doet vermoeden, wordt deze massage gegeven door middel van hete Basalt stenen gegeven. De vulkanische stenen staan erom bekend dat zij de warmte lang vasthouden. De stenen worden in een stoompan opgewarmd tot ca. 45-50°C.

De combinatie van de warmte van de stenen en de massage, zorgt dat blokkades in de spieren worden opgelost. Het helpt bij spier-, rug- of nekpijn, maar is ook een welkome massage voor als je vermoeid bent of wilt ontspannen. De hotstone werkt door in iedere laag van het lijf en bevorderd o.a. de bloedsomloop en lymfestromen, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd.

‘Massage, because some questions can not be answered by Google’

Waar is hotstone goed voor?

 • Verlicht het gevoel van stress
 • Verbetert de stofwisseling
 • Betere nachtrust
 • Helpt tegen hoofdpijn
 • Verlicht spierpijn
 • Verbetering van de doorbloeding en lymfestroom
 • Helpt tegen depressieve gevoelens
 • Verlicht lage rugklachten
 • Helpt een goed humeur te krijgen
Hotstones
Hotstone pan

De massagebehandeling bij Touch of Zen

Een hotstone massage bij Touch of Zen is unieke ervaring. Eerst wordt je lijf verwarmd met warme olie, waarna ik verder ga met de warme stenen. Deze worden eerst op een rustige manier over het lijf heen gestreken. De massage zal vooral bestaan uit cirkelvormige en lange, rustige strijkingen en ik zal ervoor zorgen dat elke spier zijn welverdiende aandacht krijgt.

Vooral met koud weer is deze massage heerlijk. Door de stenen blijft de warmte nog lang in je lijf zitten. De spieren blijven ontspannen doordat de warmte diep het spierweefsel is binnengedrongen.

Mogelijke reacties na de behandelingen

Na de massage van een uur, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden:

 • Je kan het na afloop erg koud krijgen. Neem daarom extra kleding mee voor na de massage.
 • Je kan erg moe worden. Let daarom na de massage extra goed op in het verkeer.
 • Je kan hoofdpijn krijgen. Na elke massage komen afvalstoffen vrij. Het is daarom van belang na de massage voldoende water en/of kruidenthee te drinken.

Wat kost een hotstone massage in Almere?

De vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Bij massages op locatie, kunnen er reiskosten bijkomen.

Maak direct een afspraak!

Bij de eerste behandeling doe ik een intake om jou zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Deze tijd gaat niet van je massagetijd af.

Neem contact op

Heb je vragen of, nog beter, wil je een afspraak maken om een fijne massage te ontvangen? Neem gerust contact met mij op. Mijn massageruimte is beschikbaar op maandag 08:00-17:00, dinsdag 08:00-17:00, woensdag 08:00-19:00, donderdag 08:00-19:00, vrijdag 08:00-19:00 en zaterdag 08:00-16:00 uur.

Adres

Randstad 22 133
1316 BW Almere

Telefoonnummer

06 147 413 68

E-mail