Massages

Massages worden al duizenden jaren ingezet als een manier om te ontspannen en te genezen. Door het masseren van spieren en weefsel, zijn al vele voordelen voor onze gezondheid ondervonden. Zo zorgen massages onder andere voor verminderde stress,
een versneld herstel van spieren en een betere balans tussen lichaam en geest.

Het aanbod

Dit is een greep uit de behandelingen waar Touch of Zen momenteel voor gecertificeerd is. Ik blijf studeren dus het aanbod blijft groeien! Sowieso wordt de behandeling op jou aangepast.

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Bindweefselmassages zijn helend. Tevens kan het rimpels, striae en littekens minder zichtbaar maken. Je huid wordt steviger en het zorgt voor een betere doorbloeding. Het kan o.a. een positieve uitwerking hebben op hoofdpijn, migraine en andere klachten.

Lees meer

Voetreflex

Voetreflex

Een voetreflexmassage heeft een positieve uitwerking op je lichaam en geest. De ontspanning die het geeft, werkt diep door het hele lijf heen. Energie gaat weer stromen en je neemt een stap naar verlichting.

Lees meer

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Zwanger zijn en een ontspannende massage gaan goed samen. Met een speciaal op maat gemaakte behandeling word je een uur heerlijk in de watten gelegd. Zo kun je ontspannen naar de aanloop van je bevalling gaan. Na een massage bij Touch of Zen voel je je weer helemaal herboren.

Lees meer

Bindweefselmassage

Ontspanningsmassage

Een rustmoment in je drukke bestaan. Hierbij maak ik gebruik van een combinatie van allerlei massagetechnieken die ontspanning bevorderen. Geen enkele ontspanningsmassage zal daardoor hetzelfde zijn.

Lees meer

Haptische massage

Haptische massage

Staat ook wel bekend als energetische massage. Het brengt balans tussen lichaam en geest. Letterlijk energie voelen en ervaren door heel je lichaam. Door op een intuïtieve manier te masseren, stimuleer ik je om je aanwezigheid in je lijf te voelen, zonder oordeel.

Lees meer

Stoelmassage

Stoelmassage

Dit is een verkwikkende, korte en effectieve massage over de kleding heen. Binnen 20 minuten krijg je het gevoel dat je er weer helemaal tegenaan kan. Zeer geschikt voor bedrijven die hun werknemers een boost willen geven tussen de drukte door.

Lees meer

Lomi lomi massage Almere

Lomi lomi massage

Deze Hawaiiaanse massage is ritmisch, rustig, met veel olie en lange onafgebroken strijkingen over het hele lichaam. Dit wordt ook wel een vergeleken met een dans over het lijf.

Lees meer

Hotstone massage

Hotstone massage

Feeling hot hot hot… Een massage met hete stenen die warmte in je lijf brengen. Een fijne bijkomstigheid is dat zo de spanning in je spieren wordt verminderd.

Lees meer

Babymassage

Babymassage

Aanraking is de eerste communicatie die een baby ontvangt. Hoe mooi is het om direct al met je kind te leren communiceren? Kijken, luisteren en voelen, over en weer.

Lees meer

Wat kosten massages in Almere?

De vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Bij massages op locatie, kunnen er reiskosten bijkomen.

Maak direct een afspraak!

Bij de eerste behandeling doe ik een intake om jou zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Deze tijd gaat niet van je massagetijd af.

Neem contact op

Heb je vragen of, nog beter, wil je een afspraak maken om een fijne massage te ontvangen? Neem gerust contact met mij op. Mijn massageruimte is beschikbaar op maandag 08:00-17:00, dinsdag 08:00-17:00, woensdag 08:00-19:00, donderdag 08:00-19:00, vrijdag 08:00-19:00 en zaterdag 08:00-16:00 uur.

Adres

Randstad 22 133
1316 BW Almere

Telefoonnummer

06 147 413 68

E-mail