Ontspanningsmassage Almere

Dat een ontspannende massage veel voor je kan doen is een feit. Het stimuleert de spieren en de huid, het zorgt ervoor dat je tot rust komt en kan een verjongend gevoel opleveren. Helemaal als je een stressvolle tijd achter de rug hebt, is een ontspanningsmassage in Almere bij Touch of Zen een uitstekende optie voor jou om zo de fysieke en emotionele stress te verminderen.

“Tijd maken voor jezelf is een keuze”

Onstpanningsmassage Almere

Waar is een ontspanningsmassage goed voor?

  • Soepele spieren
  • Betere nachtrust
  • Vermindering pijnervaring
  • Verbetering van de weerstand
  • Verbetering concentratie
  • Helpt tegen hoofdpijn
  • Helpt tegen burn-out klachten
  • Helpt te ontspannen en geeft rust
  • Verwijdert afvalstoffen
  • Helpt een goed humeur te krijgen

“Het lichaam in goede gezondheid houden is een plicht, anders is het niet in staat onze geest sterk en helder te houden.” -Boeddha-

Waarom een ontspanningsmassage Almere?

(Chronische) stress is aan de orde van de dag en daarom is en ontspanningsmassage voor iedereen fijn. Het doel is om gevoelens van druk in het hoofd, hoofdpijn en spanning in de spieren te verminderen. De massage geeft je een reset en je zal anders de deur uitlopen, dan hoe je binnen stapte. De gedachten in je hoofd zijn rustiger, je bloeddruk is verlaagd en je merkt dat je de wereld weer aankan. Deze totale ontspanning voor het gehele lijf, zal je van top tot teen ontstressen.

Massageolie
Gezichtsmassage

Hoe ziet een ontspanningsmassage eruit?

Tijdens een ontspanningsmassage van Touch of Zen maak ik gebruik maken van mijn handen, onderarmen en/of ellebogen. De ene geeft de voorkeur aan een zachte massage, waar een ander liever steviger gemasseerd wil worden. De druk zal dan ook aangepast worden naar de wens van de klant.

Wat kost een ontspanningsmassage in Almere?

De vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Bij massages op locatie, kunnen er reiskosten bijkomen.

Maak direct een afspraak!

Bij de eerste behandeling doe ik een intake om jou zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Deze tijd gaat niet van je massagetijd af.

Neem contact op

Heb je vragen of, nog beter, wil je een afspraak maken om een fijne massage te ontvangen? Neem gerust contact met mij op. Mijn massageruimte is beschikbaar op maandag 08:00-17:00, dinsdag 08:00-17:00, woensdag 08:00-19:00, donderdag 08:00-19:00, vrijdag 08:00-19:00 en zaterdag 08:00-16:00 uur.

Adres

Randstad 22 133
1316 BW Almere

Telefoonnummer

06 147 413 68

E-mail