Voetreflex - voetmassage Almere

Je voeten weerspiegelen je lichaam. Met voetreflex (voetreflextherapie of voetmassage) functioneren de organen beter. Touch of Zen stimuleert hiermee het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Dit wordt al duizenden jaren toegepast en werkt nog steeds. Voetreflex Almere behandelt verschillende klachten, ontdek de mogelijkheden.

Voetreflex

Uitleg over voetreflex en voetreflextherapie

Organen en lichaamsdelen staan allemaal met elkaar in verbinding. Zones op de voetzool corresponderen met delen in het lichaam. Voetreflextherapie gaat van deze pseudowetenschap uit. Door een of meerdere zones te masseren ontstaat er een goede energiedoorstroming in het corresponderende gebied in het lichaam.

Voetreflextherapie komt oorspronkelijk uit China. Het is later naar Europa overgewaaid. Je kunt voetreflextherapie vergelijken met acupunctuur. Verschil is dat acupunctuur gebruik maakt van naalden die in de huid worden gestoken. Bij voetreflex gaat het om voetmassage en op bepaalde plaatsen druk uitoefenen.

Voetreflex Almere: ontspannen én effectief

Voetreflextherapie Almere is veel meer dan een ontspannen voetmassage. Deze massage stimuleert lichaam en geest waardoor je beter in balans komt. Het lichaam krijgt zijn herstellend vermogen terug. Bij de volgende klachten is voetmassage Almere zeker aan te raden:

  • Spijsverteringsklachten
  • Depressie of burn-out
  • Slaapproblemen
  • Vermoeidheid
  • Hoofdpijn of migraine
  • Stress en spanningen
  • Artrose, reumatoïde artritis en fibromyalgie
voetmassage
Voetreflextherapie

Veilige behandeling

Bij een voetmassage in onze praktijk in Almere wordt geen gebruik gemaakt van apparatuur, naalden of medicatie. Voetreflextherapie brengt geen schade aan botten, spieren of gewrichten toe. Hiermee is het een veilige behandeling voor iedereen. Voetreflextherapie is zelfs geschikt voor zwangere vrouwen, kinderen en ouderen.

Dit merk je tijdens voetreflextherapie

Voetreflex of voetmassage is geschikt voor het behandelen van verschillende klachten en aandoeningen. Twijfel je of Touch of Zen je kan helpen? Neem contact op, samen nemen we de mogelijkheden door.

Tijdens de voetreflex behandeling ervaar je een intens gevoel van ontspanning. Dit komt omdat de doorbloeding in je lichaam toeneemt. Je lichaam is ook beter in staat om afvalstoffen af te voeren. Dit bevordert de werking van de organen en het natuurlijk herstel.

Voetmassage in een rustgevende omgeving

Optimaal genieten van voetreflex Almere. Kom helemaal tot rust en laat je meevoeren. In een rustgevende omgeving ontvang je een professionele voetmassage. Vertel je klachten of wat je wensen zijn. Hier pas ik de behandeling op aan: het draait allemaal om jou.

Het effect van voetmassage Almere

Heeft een voetmassage ook blijvend effect? Het is belangrijk om te weten dat voetreflextherapie niet bij iedereen werkt. Sommigen merken nauwelijks verschil terwijl anderen hier veel baat bij hebben. Tijdens de behandeling onderzoek ik via de voeten of er blokkades in het lichaam aanwezig zijn. Hiermee gaan we actief aan de slag.

Het is aan te raden om in het begin eerst twee tot vijf behandelingen in te plannen. Mochten de klachten langzaam afnemen, dan is dit een teken dat voetmassage voor jou écht werkt en kun je meer behandelingen in plannen.

Wat kost een voetreflexmassage in Almere?

De vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Bij massages op locatie, kunnen er reiskosten bijkomen.

Maak direct een afspraak!

Bij de eerste behandeling doe ik een intake om jou zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Deze tijd gaat niet van je massagetijd af.

Neem contact op

Heb je vragen of, nog beter, wil je een afspraak maken om een fijne massage te ontvangen? Neem gerust contact met mij op. Mijn massageruimte is beschikbaar op maandag 08:00-17:00, dinsdag 08:00-17:00, woensdag 08:00-19:00, donderdag 08:00-19:00, vrijdag 08:00-19:00 en zaterdag 08:00-16:00 uur.

Adres

Randstad 22 133
1316 BW Almere

Telefoonnummer

06 147 413 68

E-mail