Zwangerschapsmassage - heerlijk ontspannen

Zwanger en vermoeid, een zwaar gevoel in de benen of je ervaart stress. Een zwangerschapsmassage laat je heerlijk ontspannen. Kom naar Touch of Zen, waar je kennis maakt met zwangerschapsmassage Almere. Rekening houdende met je zwangere buik kom je helemaal tot rust. Dit heeft een positief effect op moeder én het ongeboren kind.

zwangerschapsmassage almere

Zwangerschapsmassage Almere: geen normale massage

Je hebt behoefte aan een ontspannen massage. De meeste massages zijn niet goed voor het zwangere lichaam. Bijvoorbeeld door te veel druk op de buik of omdat gevraagd wordt op je buik te liggen. Bij Touch of Zen is er een massagetafel aanwezig met uitsparingen speciaal voor het zwangere lichaam. Zo kun je toch eindelijk weer even lekker op je buik liggen.

Zwangerschapsmassage Almere houdt rekening met het zwangere lichaam. Dit betekent een massage die perfect bij jou past. Je komt direct tot ontspanning waarbij je alles loslaat. Wanneer jij ontspannen bent, dan merkt je ongeboren kind dit ook.

Massage & zwanger: dit gebeurt er

Sandra van Touch of Zen geeft massage aan zwangere vrouwen. Je lichaam bestaat uit verschillende drukpunten. Een aantal van deze drukpunten staan in verbinding met de baarmoeder. Massage & zwanger betekent deze drukpunten niet stimuleren! Daarom is het belangrijk om voor een professionele zwangerschapsmassage te gaan.

Bij een massage tijdens de zwangerschap komen veel afvalstoffen vrij. Daarom is het belangrijk om dit niet in het eerste trimester van de zwangerschap te doen. Vanaf zwangerschapsweek 14 ben je hartelijk welkom bij zwangerschapsmassage Almere.

massage en zwanger
Massagetafel met uitsparingen

Niet op de buik liggen?

Ben je een echte buikslaper? Dan zal je merken dat je tijdens de zwangerschap niet op je buik kunt liggen. Het voelt onprettig aan en is ook niet goed voor de baby. Zwangerschapsmassage Almere betekent dat je eindelijk weer eens veilig op de buik kunt liggen! In de massagetafel van Touch of Zen is namelijk een buik-uitsparing te creëren. De behandeling is speciaal op maat voor zwangere vrouwen.

Wat kost een zwangerschapsmassage in Almere?

De vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Bij massages op locatie, kunnen er reiskosten bijkomen.

Maak direct een afspraak!

Bij de eerste behandeling doe ik een intake om jou zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Deze tijd gaat niet van je massagetijd af.

Neem contact op

Heb je vragen of, nog beter, wil je een afspraak maken om een fijne massage te ontvangen? Neem gerust contact met mij op. Mijn massageruimte is beschikbaar op maandag 08:00-17:00, dinsdag 08:00-17:00, woensdag 08:00-19:00, donderdag 08:00-19:00, vrijdag 08:00-19:00 en zaterdag 08:00-16:00 uur.

Adres

Randstad 22 133
1316 BW Almere

Telefoonnummer

06 147 413 68

E-mail